Milyen érvek segíthetnek dönteni a székhelyszolgáltatás megválasztásában?

székhelyszolgáltatás, férfi irodában

Már számos székhelyszolgáltatással foglalkozó cég hirdeti jobbnál jobb reklámszöveggel tevékenységét, emiatt nem is olyan könnyű a választás.

Van cég, mely az országos lefedettségével reklámozza előnyeit, és széleskörű székhelyválasztási lehetőségeivel, van, amelyik a különböző csomag ajánlatait hozza elő, és van, amelyik felsorakoztatja érveit, ezzel jelezve, hogy ő az igazi ütőkártya székhelyszolgáltatás témában. Amit első körben kell ellenőriznünk, az a székhelyszolgáltatást végző cég törvényessége, mennyire fedhetetlen az adott cég a NAV szúrós tekintetének kereszttüzében? Ebben segítségünkre vannak a témával foglalkozó jogi leírások, ne spóroljunk időt ennek elhanyagolásával, mert végzetes hibába eshetünk mi és a cégünk. Ezt követően lehet azzal foglalkozni, hogy milyen csomag és érvanyag nyeri el a tetszésünket, fővárosi, megyeszékhelyi, vagy más vidéki székhelyet szeretnénk bejegyezni cégünk számára.

Valamint, a székhelyszolgáltatást végző cég stabilitása is fontos szempont lehet, amiben előnyös, ha akár saját ingatlanokat tud a cég a rendelkezésünkre bocsátani, így évek múltán is garantálni tudják számunkra a kiválasztott székhelyet. Továbbá, hogy ellenőrizhető legyen, folyt-e bármilyen hatósági eljárás az elmúlt években a székhelyszolgáltató cégei ellen, gyanús volt-e korábban a NAV szemében. Nem elhanyagolandó szempont, ha a levélkezelés hosszabb évekre visszamenőleg pontosan, határidőn belül történt. Továbbá, ha a székhelyszolgáltatás tulajdonosi köre stabil, az is előny lehet, hiszen a tapasztalat ereje sosem vész kárba, csak erősíti a cég hitelességét.

Ajánlott DomSopron cikkek