Egy földbe süllyesztett trambulin betelepítése

földbe süllyesztett trambulin és lábak

Egyre népszerűbb a földbe süllyesztett trambulin telepítése a kertbe. Ennek számos előnye van, hiszen először is a földbe süllyesztett trambulin kevésbé látható, így kevésbé lesz nyilvánvaló, és nem fogja annyira elrontani kertje megjelenését, mint egyébként. Ezenkívül nincs szükség a trambulin biztonsági burkolatra, amellyel pénzt takarít meg.

Másodszor, az emberek kisebb távolságra esnek le az elsüllyedt trambulinról kevésbé sérül meg, harmadszor pedig a kisebb gyerekek játszhatnak az elsüllyedt trambulinon anélkül, hogy segítségre lenne szükségük a felszálláshoz, és kisebb a leesés kockázata. Negyedszer, nem kell időnként mozgatni a földbe süllyesztett trambulint, hogy elkerülje a fű károsodását alatta vagy a fű nyírása során.

Döntse el, hogy mekkora földbe süllyesztett trambulin a megfelelő, mennyi hely van a talaj kiásására, de ne feledje, hogy a lyuk ásása és a földtől való megszabadulás költségekkel jár. Ez alapján pedig válassza ki a megfelelő gyártmányt.

Ezt követően meg kell jelölni a felásni kívánt területet. Ezt bizonyos pontossággal kell elvégezni, hogy a lyuk pontosan megfelelő méretű legyen, majd ki kell ásni a gödröt. Ezt pedig követheti a földbe süllyesztett trambulinnak a szakszerű betelepítése. Lehet, hogy meg kell fontolnia, hogyan lehet megőrizni a lyuk falainak épségét. Ha a talaj szilárd, akkor nem lehet probléma.       Ahogy az emberek ugrálnak a trambulinon, a levegőnek szabadon kell áramolnia a lyukba és ki. Ahelyett, hogy rést hagyna a gyártmány körül, azt javaslom, hogy egyenlő közönként telepítse.

Ajánlott DomSopron cikkek