A tökéletes csúszda biztonságos és többfunkciós

csúszda

A kültéri játékok észrevehetetlenül, mégis hatékonyan járulnak hozzá gyermekeink idegrendszeri és mozgásfejlődéséhez. Ahogy a hintázás és mászás, úgy a csúszás is garantálja a szabadban eltöltött vidám órákat. A csúszás egyszerre több előnyt is magában rejt: amellett, hogy fejleszti a kicsiket, kielégíti mozgásigényüket – miközben kint van a friss levegőn, ami szintén fontos a számukra.

De milyen is a legjobb csúszda?

Biztonságos

Mint minden gyermekjáték esetében, a csúszda esetében is a biztonság a legelső és legfontosabb szempont! Lényeges, hogy csak és kizárólag masszív, erős szerkezetű, továbbá jó minőségű és megbízható forrásból származó csúszdalapot válasszunk.

A biztonság érdekében fontos az is, hogy mindig gyermekünk korosztályának, valamint a helyi terep adottságainak megfelelő méretű és kialakítású játékot válasszunk.

A telepítésnél ügyeljünk arra, hogy a gyermek biztonsága érdekében megfelelő távolság maradjon a csúszda és más esetlegesen kiálló tereptárgyak között.

Többfunkciós

A legmenőbb kerti játékokat több módon is használhatjuk. Az egyedi kialakításúak igény esetén akár könnyen vízi csúszdává is alakíthatóak a termékek hátoldalán található csatlakozó csonk segítségével, így a tikkasztó nyári hőségben gyermekünk számára még mókásabbá válik a felfrissülés.

Szintén érdemes kiemelni, hogy létezik olyan csúszda típus is, ami bel-és kültéren egyaránt használható. Amennyiben ilyet választunk, a higiénia és egészségmegőrzés céljával ügyeljünk a termék megfelelő tisztítására, mielőtt lakótérbe vinnénk.

Ajánlott DomSopron cikkek