műfű, luxus villa és pálmafák

A minőségi műfű által megszüntetett veszélyek a kutyák esetében

A füves hátsó udvar az egyik legjobb kényelmes tartózkodási hely, amelyet kutyáinak adhat. Azonban gondolja át kétszer is, hogy szabad kezet ad a házikedvenceknek a gyep felett. A természetes fű hajlamos sok veszélyt elrejteni a háziállatok számára, amelyek közül néhány indokolhatja az állatorvoshoz való utazást. Az ilyen veszélyek nagy részét kiküszöbölheti, ha a kertet műfűvel borítja be kutyák számára.

Az udvar biztonsága házi kedvencei számára nincs garantálva, miután a kapu zárva van, és a kerítések kiváló állapotban vannak. Íme néhány rejtett kutyaveszély a természetes gyepekben, és hogyan lehet a műfű által eltávolítani őket végleg:

 

  • Rovarirtók

A természetes fűnek kártevőirtó megoldásokra van szüksége ahhoz, hogy a legjobb formában maradjon, ami hajlamos a mérgező maradványokra. A kutyusok felvehetik ezeket a maradványokat, amikor gurulnak a gyepen, ami különféle tüneteket okozhat, például hányingert, hányást, bőrkiütéseket, szemirritációt és légzési problémákat.

A műfűhöz nincs szükség vegyszerekre, hogy távol tartsa a kártevőket. Nem vonzza az élőlényeket, mivel nem nyújt olyan menedéket, amit természetes társa kínál.

 

  • Kullancsok és bolhák

Ezek a csúnya élőlények magas fűben lapulnak, és gyanútlan kutyákra kapaszkodnak. A kullancsok és bolhák karcolásokat, forró foltokat, ráncokat, galandféreg -fertőzéseket és vérszegénységet okozhatnak.

A műfű rövid marad, így a kullancsoknak és a bolháknak nincs hová bújniuk. Ezenkívül hatékonyan felszívja a vizet, megszünteti a bolhák által elrejtett nedvességet.

 

  • Fűmagvak

Ezek az apró, éles magvak gyakoriak az élő pázsiton. Felragadhatnak a kutya szőrére, a bőr alá fúródhatnak és irritációt okozhatnak. Bizonyos esetekben ezek a magvak akár a kutya szemébe is kerülhetnek. Mivel a fűmagvak baktériumokat hordoznak, fertőzést okozhatnak. Miután beléptek a szervezetbe, súlyos belső károsodást okozhatnak, és csak műtéttel távolíthatók el.

A műfű nem termel fűmagot, így nincs veszélye annak, hogy kutyája találkozik velük.