cipősszekrény

A cipősszekrény az előszoba megmentője

Az előszoba, akármilyen kicsi is legyen, nem mellékes része az otthonnak. Sőt, az első benyomásért felel, ezért ne úgy gondolkozzunk róla, hogy itt csak átsuhannak a vendégek, ledobják a kabátjukat és cipőjüket, aztán gyorsan el is felejtik, milyen volt. Hát nem. Az első benyomás mindenhol fontos, így az otthonunkban is.

Paradox lehet, ha csodásan berendezett nappaliba vezetjük vendégeinket, de előtte egy előszoba dzsungellel kell megküzdeniük. Az előszoba nem valami beavatási ceremónia helye, amin, ha túlteszi magát vendégünk, megérdemli a kávét és a fotel kényelmét. Ezért nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy egy előszobába be kell fektetni előszobafallal, fogasokkal és cipősszekrénnyel. Olyan összeállítással, ami nem dzsungelként vizionálja egész otthonunkat a belépő vendégek számára, hanem egy rendezett és barátságos, harmonikus közegként, ahova máskor is nyugodt szívvel térnek vissza. Nemcsak minket tölt el belső feszültséggel, ha otthonunk nem rendezett, de az érkező vendégek is zilált gondolatokat élnek meg közben, majd ezzel az emlékkel távoznak. Ez pedig kihatással lehet a kapcsolatokra is, hiszen elárul rólunk valamit az otthonunk.

Egy jó cipősszekrénybe tehát érdemes befektetni, az outletbutor.hu oldalának köszönhetően elérhető áron szerezhetjük be kiszemelt példányunkat. A cipősszekrény jóbarátunk lesz, kiszolgálja igényeinket. Nem hagy cserben az első benyomáskeltés során, természetesen ehhez igényeinknek, a házban lakók cipő mennyiségének megfelelőt kell választanunk. A jó cipősszekrény egyszerre illik lakásunk arculatába, nem kelt nagyobb feltűnést, szinte belesimul otthonunkba. Nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki, mint amennyire való, de nem is kell semmibe venni. A cipősszekrény legyen praktikus, szép és megfelelő méretű. Nagyjából ennyi a lényegi elvárás vele kapcsolatban.