Photo gallery for Boldog Gizella közösség


| 1/1 kép |

Gizella_csoport

Gizella_csoport

Boldog Gizella közösség

16 éve kezdődött. Nagyon sok évnek tűnik de néha úgy érezzük, mintha csak pár hónap telt  volna el. A csoport tagjai életkorunkat tekintve már idősek, de lélekben mind fiatalok. A legelsőkkel kezdeném. Azokkal akik az alapokat adták, a szentlélek szeminárium után. Tóthné Amál aki imáival erősít bennünk., Takácsné Ági, mi mindig belőle az Ő kitartásából áldozatos munkájából merítünk erőt, ha türelmetlenek, vagy elégedetlenek vagyunk. Kovácsné Marika aki a sok gondja mellett is tud segíteni szavaival.

Aztán jött közénk Kiss Lászlóné Regina. A csoport énekes madara, most már a csoportunk legidősebb tagja. Horváthné Marika is később csatlakozott, de nagy öröm volt számunkra mikor együtt kérhettük részére a szentlélek kiáradását. Egy éve öröm költözött ismét a csoportunkba, mert két új taggal gyarapodtunk. Kovácsné Zsuzsával és Tarcsainé Marikával. Köszönjük a Jó Istennek hogy hozzánk vezette Őket. Nagyon jót tett a frissítés a csoportunknak. Végezetül pedig a csoporthoz tartozik Melkesné Ili.

Most röviden a csoport munkájáról. Kéthetente hétfőn találkozunk. Ezeken a napokon a csoport vállalta a rózsafüzér imát a templomba, amire ki-ki ideje szerint ér oda, majd szentmisén veszünk részt, és utána találkozunk imára és beszélgetésre, ami 8 óráig tart. Bevezető imával és énekkel szoktuk kezdeni az összejövetelt, majd ha van valami aktuális ünnep, akkor azzal kapcsolatos olvasmányt keresünk. Minden alkalomra más- más tagunk készül ( ha idejük engedi) ezt mindig megbeszéljük. Szoktuk köszönteni egymást névnapokon virággal és énekkel. Ilyenkor van egy kis süti és tea, de természetesen ilyenkor sem feledkezünk el arról, hogy tulajdonképpen miért is jöttünk össze.

Összejövetelünkön egyéni kérésekért, betegekért is imádkozunk. Meghallgatjuk egymás gondját-baját. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ki tudjuk mondani gondjainkat, persze bizonyos határokon belül, mert nem pletykálkodni jövünk össze. Mi már egy családnak érezzük magunkat, ezért tudunk örülni a másik örömének.

Nálunk nincs nem szeretett tag, mindnyájan egyformák és egyenlők vagyunk.