HIRDETÉSEK - Szentháromság vasárnapja


 1. CSÜTÖRTÖKI SZENTSÉGIMÁDÁS
  Csütörtökön az esti szentmise utáni szentségimádásra a Cursillo imaközösséget kérjük meg a Dómtemplomban.
 2. PAPSZENTELÉS
  Jövő hét a papszentelések hete Magyarországon. Egyházmegyénkben 2017. június 17-én, szombaton, főpásztorunk, Dr. Veres András püspök úr a győri Bencés templomban délelőtt 10 órakor áldozópappá szenteli, Magyaros László diakónust. Imádkozzunk Érte, és új papi hivatásokért, hogy minél többen legyenek követői és ajándékozza meg az Úr Őt a papi élet örömével és boldogságával egész életén keresztül!
 3. ÚRNAPI SZENTMISE
  Június 18-án, jövő vasárnap ünnepeljük Úrnapját. A belvárosi templomok szervezésében délelőtt 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a Domonkos Templomban, melyet BARNA MÁTÉ O.P. mutat be. Hagyományainkhoz híven ünnepi úrnapi körmenetet tartunk a szentmise végén. Kérjük a híveket, hogy az oltárdíszítéshez vágott virágot és virágszirmot hozzanak a Domonkos Templomba. Oltárdíszítés vasárnap reggel 6.00 órától lesz a Széchenyi téren. Szeretettel buzdítunk mindenkit a részvételre, hogy méltó és kiemelkedett ünnepként éljük meg az Oltáriszentség főünnepét!
 4. ÚJSÁGOK, HAVI- ÉS HETILAPOK RENDELÉSE
  A 2017. év második félévi katolikus újság előfizetéseket június 16-ig lehet az irodában nyitvatartási időben megrendelni.
 5. EGYHÁZKÖZSÉGI ZARÁNDOKLAT
  A Fatimai Szűzanya jubileumi éve alkalmából ősszel zarándoklatot hirdetünk (repülőutas) november 7. és 11. között Portugáliába, hogy végigjárva a Fatimai Látnokok élethelyeit megerősödhessünk hitünkben. Zarándoklat vezetője: Szabolcs atya. Jelentkezni lehet plébániánk irodáján június 15-ig. Részletes tájékoztatást az érdeklődés kapcsán nyújtunk! Szeretettel várunk mindenkit erre a zarándoklatra!
 6. KERESZTÉNY ÉRTELMISÉGIEK SZÖVETSÉGÉNEK ELŐADÁSA
  2017. június 12-én, hétfőn, a Szovjet hadifogság áldozatairól szervez előadást a K.É.SZ. soproni csoportja este 6 órától a Liszt Ferenc Művelődési Központban. Részletek a hirdetőtáblán találhatóak!
 7. KATTÁRS ÉS SZENT LÁSZLÓ ÜNNEP
  2017. június 25-27-ig, a győri Dunakapu téren szervezi Egyházmegyénk a Katolikus Társadalmi Napokat változatos programokkal, egybekötve a Szent László Év kiemelkedő programjával, június 27-én, kedden, délelőtt 10.00 órakor kezdődő ünnepi püspöki szentmisével, melynek főcelebránsa: Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek. Szeretettel buzdítunk mindenkit a részvételre, melyről részletes tájékoztatást a hirdetőtáblán és a hirdetőasztal szórólapjain találunk! Kellő számú érdeklődő esetén külön buszt is indítunk az ünnepre, jelentkezni a sekrestyében vagy plébániánk irodáján lehet ügyfélfogadási időben. PÜSPÖK ATYÁNK SZERETETTEL VÁR MINDNYÁJUNKAT, ÉS SZÁMÍT RÉSZVÉTELÜNKRE!
MellékletMéret
Hirdetések - 2017. június 12-18.503.06 KB